Stärkt medlemsnytta för landets SBU anslutna båtklubbar och deras medlemmar.

 
Din båtklubb och dina medlemmar är via Svenska Båtunionen (SBU) delägare i Svenska Sjö.Det ger direkta fördelar som omfattande villkor, låga premier och smidig skadereglering. En utmärkt båtförsäkring helt enkelt. Både för båtklubbsmedlemmarna och båtklubben.

Våra kunder är också väldigt nöjda med oss. Av de som råkat ut för skada är hela 86 % mycket nöjda med hur vi reglerat skadan. Och nu inför vi resultatbonus. Under 2016 får våra kunder som är klubbmedlemmar dela på 1,4 miljoner kronor, tack vare ett bra skadeutfall 2015. Beloppet betalas ut som ”resultatbonus” vid årets förnyelse. Vi har också under 2015 betalat närmare 1 miljon kronor till landets klubbar i form av klubbstöd.

Dessutom, våra försäkringar har förbättrats väsentligt, ett ökat innehåll till samma pris som tål att jämföras.

Så låt oss nu tillsammans se till att fler har fördel av Svenska Sjö. Vi har därför tagit fram ett nytt båtklubbspaket som vi vill att alla båtklubbar använder under 2016. Båtklubben får självklart ersättning också för att man bereder plats för annonser, banners och skickar informationsbrev till medlemmarna. Materialet är utformat för att enkelt kunna anpassas till just din båtklubb och omfattar:


Information om båtförsäkring på båtklubbens hemsida.
Instruktion och exempel bifogas. Underlag finns att hämta på vår hemsida.

Webbannonser.
Webbannonser för 2016 finns att hämta på vår hemsida. Båtklubben erhåller 1200 kr för den lilla bannern och 2000 kr för den större per år. (Obs, klubben får ej ersättning för gamla annonser som inte byts ut).

Annonser för klubbtidningen.
Annonser för 2016 finns att hämta på vår hemsida. Båtklubben erhåller 500 kr per införande och maximalt 1000 kr per år.

Vidarebefordrat informationsbrev till klubbmedlemmarna.
Båtklubben erhåller 500 kr per utskicksomgång och maximalt 1000 kr per år.

100-lappen.
Klubben får 100 kr för varje medlem som ringer eller går in på vår hemsida och tecknar försäkring. (gäller även när ni försäkrar klubbens egna båtar) Tips! Låt oss kontakta klubbens medlemmar direkt för rådgivning. Klubben ger oss medlemsförteckning med telefonnummer så ringer vi upp och klubben får snabbare ersättning.

Klubbens egna försäkringar. Ny förbättrad klubbförsäkring genom SBU från 1 januari 2016.
Låt oss också räkna på klubbens egna försäkringar (båtar och verksamheten) om ni inte redan är försäkrade i Svenska Sjö. Ni får mängdrabatt när det är 10 båtar eller fler. Möjlighet till fullvärde för byggnader m.m. Ring 08-541 717 50 eller mejla oss på info@svenskasjo.se så berättar vi mer.
 

 


Gör så här:

1.   Hämta banners och annonser på www.svenskasjo.se. Gå in på “för båtklubbar” och klicka sedan på “annonser och banners” där du kan ladda ned materialet och sedan föra in det i klubbtidning och hemsida.
 

2.   Marknadsför 100-lappen för era medlemmar på er hemsida etc.
 

3.   Vidarebefordra informationsbrev (e-post) från oss direkt till era medlemmar.
 

4.   Skicka faktura till oss med länk till hemsida/kopia på annons/informationsbrev.
 

5.   Säkerställ att Svenska Sjö har rätt bankkonto/giro. Obs, har ni mottagit klubbstöd i år har vi redan rätt uppgifter.
 

6.   Vi betalar ut pengarna till det bankkonto/giro som klubben uppger.


Ersättningen för försäkringar tecknade av medlemmar betalas ut två ggr per år (augusti och februari).


Hör gärna av er till oss så fort försäkringar kommer på tapeten. Vi är era försäkringsexperter. Mera information om våra försäkringar för klubben och för medlemmarna hittar ni på svenskasjo.se

Med vänliga hälsningar
Svenska Sjö
08-541 717 50